Savo Milošević
Marko Metlas
Savo Milošević

Marko Metlas

Savo Milošević, Foto: Marko Metlas

Licitacija je krenula sa Draganom Piksijem Stojkovićem, nastavila se preko Vladana Milojevića, a knjiga je spala na jedno slovo - selektor fudbalske reprezentacije Srbije biće Savo Milošević! I ne samo to. Iz izvora bliskih bivšem treneru Partizana saznali smo da je u prestižnom beogradskom kafiću već proslavio naimenovanje, koje samo treba da se ozvaniči! Dakle, Savo slavi, oran je da radi i jedva čeka promociju!
Izvršni odbor FSS ovlastio je Marka Pantelića da se pozabavi pitanjem naslednika Ljubiše Tumbakovića, a u aktuelnom trenutku predlog ujedno znači i ozvaničenje Miloševića jer drugih kandidata nema. Novac je bio presudan faktor da FSS definitivno odustane od Stojkovića i Milojevića jer ne može da se nosi sa kineskim dugom prema Piksiju i platom koju Milojević ima u Saudijskoj Arabiji.

Pantelić na potezu Predsednik FSS Slaviša Kokeza odavno nema šta da krije. - Lično sam razgovarao samo sa Draganom Stojkovićem Piksijem, ostale razgovore je obavio moj zamenik Marko Pantelić. Razgovarao je sa pet-šest kandidata i rekao mi je da misli da je blizu rešenja. U narednih nekoliko dana će izaći sa predlogom - istakao je Kokeza.

Savo se pojavio iz trećeg plana kao najisplativije, a nadamo se i najbolje rešenje. Bivši istaknuti reprezentativac, i od Srba sa Blagojem Mošom Marjanovićem najbolji strelac selekcije sa 37 golova, već ima dovoljno iskustva. Radio je pre osam godina u FSS (direktor svih selekcija) i zna mnoge zakonitosti, a kao trener sa Partizanom pobrao je simpatije zbog stila igre. U nekim situacijama nije imao sreće pa se povukao, ali sada mu je kašika upala u med.
Milošević je stručan, nije konfliktna ličnost, perfektno govori engleski, španski i italijanski jezik, željan je dokazivanja, a pred njim je jasan zadatak - da odvede „orlove“ na Mondijal u Katar 2022. Direktno ili preko baraža, manje je bitno.

Pročitajte još:

Komentari (6)

Crni Gruja

05.01.2021 07:46

Nemoze se iz osnovne skole na fakultet

bata

05.01.2021 08:57

Znaci opet corak.

Pedja

05.01.2021 09:04

Gde iskopaste ovoga bez obraza i casti??? A o strucnosti da ne govorimo...

Srđan

05.01.2021 09:05

Nekako nit smrdi nit miriše Ne dopada mi se ,mislim da ne moze da bude autoritet.

Djoka

05.01.2021 10:30

Čovek koji liže ono što pljunuo je idealan za selektora. Reče pa poreče da ude iz srpskog fudbala. kakav nam je FS takvo mam je MIP koje nije oduzelo licencu zarad Stojkoviću kada se javno, u prenosu uživo odrekao sroskog pasoša.

Опет иста песма

05.01.2021 14:44

Докле ће више ти Партизановци да уништавају државну репрезентацију у сваком спорту. Зар до сада нисмо могли да се уверимо колико су југословенско спортско друштво Партизан и њихови људи били заслужни за деградацију нашег спорта.