Old Traford - Teatar snova
twitter/TheManUtdWay
Old Traford - Teatar snova, Foto: twitter/TheManUtdWay

* Brat ga je pronašao obešenog u garaži

* Doživeo je tešku povredu

* Rekli su mu da neće moći biti profesionalni fudbaler

Za neke ljude fudbal nije najvažnija sporedna stvar, već najvažnija stvar. Tako je bilo i zajednog 20-godišnjaka, Džoela Darlingtona koji je sebi oduzeo život zbog fudbala.

Zvezda nije postigla dogovor sa Garsijom zbog Olimpijakosa! Grci se umešali u pregovore i žele ga preoteti, Mateo može da bira između dve stvari!

AUTOR: maxbet-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 18.08.2019. 10:31 Vreme ili novac! Mateo Garsija, Foto: twitter/MarkovicNeb Delovalo je da je dogovor između Argentinca i Crvene zvezde veoma blizu kraja, ali je došlo do komplikacija. Poznato je da ofanzivca Las Palmasa želi da u svoje redove dovede i Olimpijakos, koji je upoznat sa veštinama ovog igrača pošto je igrao na pozajmici u Arisu.

Dok je bio mlađi proglašavan je za izuzetnog talenta, igrao je i za mlađe selekcije Velsa, a onda je otišao na probu u Mančester junajted, ali splet okolnosti ga je odgurao preko ivice.

Naime, proba u Junajtedu okončana je nakon što je polomio ruku, a 2017. godine je bio primoran da ide pod nož nakon što mu je iskočila kičma. Posle operacije trpio je prevelike bolove u leđima, a nikakva terapija mu nije pomagala.

Posledica cele te pantljičare oko leđa je bila fatalna, dijagnoza koju su doktori postavili je bila da Džoel više nikada neće moći postati profesionalni fudbaler. 

Da stvar bude još gora, ni njegova rezervna opcija nije bila u opticaju - a to je da bude fitnes instruktor!

NIJE ŠALA, želi pasoš Srbije! Otkrio kome je najviše dužan!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 18.08.2019. 10:07 Voli ovu zemlju! Boaći, Foto: Printscreen Youtube/Crvena zvezd * Za Zvezdu je odigrao 47 utakmica i postigao 40 golova * Bio je član Juventusa * U Zvezdu je došao 2017. Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći, izjavio je da želi da dobije srpski pasoš i da ima dvojno državljanstvo.

Posljedica cijele te trakavice oko leđa bila je fatalna. Dijagnoza koju su liječnici postavili govorila je da Joel nikad neće moći biti profesionalan nogometaš. I ne samo to, neće moći ostvariti svoj drugi životni san – da bude fitnes instruktor.

Ispisao se sa fakulteta, i ubrzo upao u depresiju. Samo dan posle razgovora sa svojim ocem, koji je prema njegovim rečima bio poprilično pozitivan, pronašli su ga ovešenog u garaži. Našao ga je brat Kiran koji je morao da provali da bi ušao unutra

Istraga je pokazala da je nekoliko oproštajnih poruka pronađeno na mestu samouboistva...

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu