Uroš Đurđević, Leonardo
Marko Metlaš
Uroš Đurđević, Leonardo

Marko Metlaš

Uroš Đurđević, Leonardo, Foto: Marko Metlaš

Partizan je odredio plan za letnji prelazni rok, a svi resursi su usmereni ka Leonardu Da Silvi Souzi, koga klub iz Humske namerava da vrati ovog leta!

Pregovori sa Brazilcem i njegovim agentom Dimitrijem Seljnukom su u poodmakloj fazi, a iz Humske su spremni da izdvoje veliki novac pošto im je u ovom trenutku on prva opcija u ofanzivnom delu tima! 

Leonardo još uvek ima važeći ugovor sa Al Vahdom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata pa osvajač Kupa Srbije neće imati nimalo lak zadatak!

PROČITAJTE JOŠ:

Navilač Liverpula

twitter/kingdembouz

Leonardo i klub iz Abu Dabija su zapeli u odnosima, pošto bivši napadač crno-belih u poslednja tri meča uopšte nije bio u konkurenciji za tim.

Prema pisanju Telegrafam on je otputovao u domovinu i zagarantovano će raskinuti ugovor koji važi do 30. juna 2020. Čelnici Partizana su sve vreme u kontaktu sa Leonardom i učiniće sve da se tokom leta oslobode svih stranaca koji trenutno brane boje kluba, a dobar deo tog novca će biti usmeren u platu Leonarda.

To se ne odnosi samo na strance u klubu (Valijente, Suma, Musa, Enake, Rikardo – prodaja...) već i na domaće igrače koji su preplaćeni. Tim bi bio koncipiran oko Leonarda pa će stime u vidu angažovati igrače po njegovoj i po meri trenera Save Miloševića!

Brazilcu je ponuda stigla iz Partizana a uskoro ćemo saznati da li će dogovoriti ponovni angažan u Humskoj, gde bi bio lider tima i najplaćeniji igrač.

Leonardo je u protekloj sezoni branio boje Al Vahde, koja je sezonu u Emiratima okončala na trećoj poziciji. Brazilac je, naravno, bio prva zvezda tima sa neverovatnom statistikom – 24 utakmice, 19 golova i deset asistencija...