Donald se dogovorio sa novim klubom, OVOLIKO će zarađivati po sezoni!

Alo.rs/Mozzart sport | sport 2018-06-21 14:32:20 2018-06-21 14:32:20

Posle Damijana Le Taleka, još jedan Zvezdin bivši fudbaler je našao novi klub kao slobodan igrač.

Alo!/Marko Metlaš

Bivši kapiten Mičel Donad se dogovorio sa turskim prvoligašem Malatijom!

Izgleda da mu je Turska bila suđena. Još prošlog leta ga je želeo Genčlerbirligi, prošle zime Kajzeri, a nedavno se pominjao i Trabzon. Završio je u Malatiji. Potpisaće trogodišnji ugovor vredan 800.000 evra po sezoni, pa se može reći da je dobio ono što je tražio s obzirom da je na Marakani zarađivao oko 250.000 evra godišnje.

Prelazk u Tursku je donekle i očekivan s obzirom da je Mičelova supruga Turkinja i da su često odmore provodili u ovoj zemlji. Čeka se samo da Holanđanin obavi lekarske preglede i da stavi paraf na trogodišnju vernost Malatiji.

Malatija je prethodnu sezonu završila na desetom mestu turske prvenstvene lestvice, a klub je nedavno doveo i srpskog ofanzivca Danijela Aleksića. Od poznatijih imena, dres Malatije nose nekadašnji Portov i Lionov bek Ali Sisoko, brazilski štoper Dorija koji je najavljivan kao čudo dod deteta, kao i nekadašnji Monakov napadač Naser Barazite.

Donald je u Zvezdi proveo tri godine, osvojio dve titule šampiona, postao kapiten i stranac sa najviše odirganih mečeva u istoriji kluba sa Marakane. Klub je napustio pošto mu je istekao ugovor.

Expand player
Pogledajte više