Inter - Milan
Tanjug/Antonio Calanni
Inter - Milan

Tanjug/Antonio Calanni

Inter - Milan, Foto: Tanjug/Antonio Calanni

Fudbalski klub Milan odigraće prijateljsku utakmicu na stadionu "Fadilj Vokri" u Prištini, prenose izvori bliski klubu.

Inter - Milan

Tanjug/Antonio Calanni

Milan bi 20. avgusta 2019. od 20.45 trebalo da se zaputi na teritoriju samoproklamovane države Kosovo i da se sastane sa klubom Feronikl iz Glogovca.

Ekipu Feronikl sačinjavaju uglavnom Albanci, a tu su još i po jedan Brazilac i Poljak. Taj tim se ove sezone takmiči u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde je uspešno završio predkvalifikacije.

Frenki de Jong

twitter

Klub iz Glogovca osnovan je 1974. godine, takmiči se u najjačem rangu lige samoproglašene države Kosovo. Feronikl je tri puta bio šampion Superlige, a poslednju titulu osvojio je u prošloj sezoni.

"Posle turneje po Sjedinjenim Državama i Kardifu, dolazak u Prištinu biće prilika za navijače, a posebno za ljubitelje "rosonera" sa Kosova, ali i susednih balkanskih zemalja, da uživo prate svoj klub u pripremnom procesu za novu sezonu", navodi se na portalu "Milan News".

PROČITAJTE JOŠ:

Predsednik Feronikla je poznati biznismen Naser Ramaj, vlasnik građevinske kompanije "Alart centra" koja investira na Budvanskoj rivijeri, piše "Mondo".

Podsetimo, u Milan je nedavno prešao reprezentativac BiH Rade Krunić, vezista rođen u Republici Srpskoj, koji je ostvario transfer karijere prešavši u "rosonere" iz Empolija.