Komnen Andrić, Dinamo Zagreb
FK Dinamo Zagreb
Komnen Andrić, Dinamo Zagreb

FK Dinamo Zagreb

Komnen Andrić, Dinamo Zagreb, Foto: FK Dinamo Zagreb

Komnen Andrić putovao je skoro 30 sati do kampa Dinama iz Zagreba u Beleku, ali nije krio oduševljenje što je za milion evra prešao iz Intera Zaprešić u najtrofejniji hrvatski klub. Hrvatski mediji su intervju počeli pitanjem svih pitanja: Kakve su reakcije u Srbiji na dolazak u Dinamo?

PROČITAJTE JOŠ:

- Kada sam dolazio u Hrvatsku, slušao sam samo sebe, najvažnije je kako se ja osećam. Sam sam donosio odluku, naravno uz konsultacije sa suprugom i roditeljima, od kojih uvek dobijem podršku. Reakcije su u 99 odsto slučajeva pozitivne. Dobio sam nekoliko stotina čestitki.

Problema u Hrvatskoj do sada nije imao, ali je svestan da nije lako biti prvi Srbin iz Srbije u Dinamu u poslednje dve decenije.

- Problem i budale možete naći na svakom koraku, bilo u Srbiji, Hrvatskoj ili nekoj drugoj zemlji. Ja ih do sada nisam imao. Srećan sam što sam ostao u Hrvatskoj, zadovoljan što sam prvi igrač koji je došao u Dinamo iz Srbije, ali i ponosan na to što sam bio kapiten Intera. Svestan sam koliko je Dinamo veliki klub i kolika je odgovornost, ali volim te izazove.

Komnen Andrić

Printskrin, youtube

Komnen Andrić, Foto: Printskrin, youtube

Konkurencija Gavranovića i Petkovića ga ne brine, uvek je za zdrav rivalitet, ali će se potruditi da na pripremama opravda epitet prvog strelca lige. Trener Nenad Bjelica mu je poželeo dobrodošlicu i...

- Njemu je na prvom mestu bilo da dovede dobrog čoveka, čvrstog karaktera. Siguran sam da je dobio dobrog čoveka, a za ostalo ću se potruditi kako bih opravdao poverenje - zaključio je Andrić.

A, komentari na društvenim mrežama su "od - do", jedan na hrvatskom portalu "večernji" ispod intervjua možda govori najviše "Dok te trebamo možeš biti i Srbin"...