Kristijano Ronaldo
Youtube/IsaacFutbol4HD
Ronaldo slavi osmu uzastopnu titulu Juventusa, Foto: Tanjug/AP, Luca Bruni

Neki za Kristijana Ronalda kažu da je bahat, neki da je arogantan, dok pojedincima ide na živce njegova teatralnost i često padanje tokom utakmice, ali za ono što je uradio mora mu se odati velika počast.

PROČITAJTE JOŠ:

MOŽE I BEZ DURENTA Portland prošao Jokića i drugove, sada ih čekalo BOLNO PRIZEMLJENJE (VIDEO)

ODMARAO DOK JE GLEDAO "ORLOVE"! Milivojeviću stigla čestitka od Premier lige, pretrčao 57 sati!

ĐOKOVIĆ - ŠAPOVALOV POD ZNAKOM PITANJA! Poznat termin meča, sada sve zavisi od vremena!

Sjajni portugalski as jedan je od najboljih svetskih fudbalera svih vremena, a neretko ostavlja sve bez teksta postupcima van terena. Kristijano je poznat kao veliki humanitarac, učestvovao je u brojnim akcijama i podelio je na milione evra, a najnovijim gestom je naterao brojne fudbalske poklonike da mu se dive.

Naime, Ronaldo je još jednom oduševio javnost nakon što je organizovao put za bolesnog dečaka iz Bristola i njegovu porodicu do Torina, kako bi mališan upoznao idola.

ŽESTOKO ISPROZIVAO ZVEZDU ZBOG TITULE! Pripadnicima crveno-bele džamahirije poručuje: "Smrt će vas kazniti, kradite još dok ste mladi!"

Džozefu (10) iz Bristola je dijagnostikovan tumor na mozgu dok je imao četiri godine i od tada je na stalnim kontrolama i terapijama. Ronaldo je zbog toga odlučio da obraduje mališana, sve je organizovao kako bi došli u Torino, gde je malom Džozefu ispunjen veliki san.

Upoznao je idola, Ronaldo ga je sačekao u trening kampu Juventusa i poveo je mališana u ekskluzivni obilazak objekta. Ronaldo se slikao s dečakom i njegovom mlađom sestrom, potpisao se na nekoliko njihovih stvari i ponovo je sve oduševio gestom.