Dejan Stanković
Alo/Marko Metlaš
Dejan Stanković

Alo/Marko Metlaš

Dejan Stanković, Foto: Alo/Marko Metlaš

Crveno-beli će u poslednjem kolu Superlige sastati sa Proleterom sutra u 19.15, nakon čega će uslediti proslava 31. titule.

"Sutra je lep dan za Crvenu zvezdu i svakog našeg navijača. Bio je to dugačak i neugodan put, ali igrači su ga prošli i pokazali da su najbolji u Srbiji. Nadam se što većem broju ljudi koji ce pozdraviti naše šampione", rekao je Stanković na konferenciji za medije.

Šef stručnog štaba crveno-belih rekao je i da nije siguran u kakvom će sastavu sutra izaći na Marakanu.

"Poslednja utakmica u takmičarskoj godini za nas, videću još kakav ću sastav izvesti na teren. Iako će biti pravi spektakl u koji ćemo morati da se uklopimo, utakmica neće biti revijalnog karaktera za nas. Radimo analizu po protokolu, razmišljamo o Proleteru, ali videćemo sutra u kom ce sastavu izaći, da li će se ukazati šansu mladima, koje su im ambicije. Što se nas tiče, ko god zaigra sutra, mora da ispoštuje dan i spektakl", naveo je Stanković i osvrnuo se na osvojenu titulu.

"Ovo je trofej koji pripada Crvenoj zvezdi, igračima i navijačima. Osećam je svojom kao trener i navijač. Zahvalio bih se svima koji su učestvovali u njenom osvajanju."

 

Najavio je Stanković da će sutra igrati Seku Sanogo.

"Igraće sutra. Moja odgovornost je bila da ga sačuvam, ali on je dosta radio i zaslužuje da zaigra. Možda je mogao i pre, možda i nije, ali to je prošlost. Ono što je bitno, to je da će sutra imati minutažu i da će navijači imati priliku da ga vide na terenu.

Gosti na sutrašnjem meču biće futsaleri Crvene zvezde.

"Svako ko ima veze sa našim Sportskim društvom je dobrodošao na Marakanu. Vrata našeg kluba su otvorena za svakog od njih, nevezano kojim se sportom bave. Isto važi i za naše bivše fudbalere, ko god da ima neki problem ili da ima želju da trenira sa nama, kao što je to bio slucaj sa Tošićem u februaru, može da dođe", zaključio je Stanković.

PROČITAJTE JOŠ: