Dejan Stanković
ALo! Vladimir Zogović
Dejan Stanković

ALo! Vladimir Zogović

Dejan Stanković, Foto: ALo! Vladimir Zogović

U prolećni deo Superlige crveno-beli će ući sa zalihom od 11 bodovakoju je Vladan Milojević ostavio svom nasledniku na klupi Zvezde, Dejanu Stankoviću!

Šampion Srbije će pripreme za nastavak sezone obaviti u dve faze. 11. januara tim će da otputuje za Kipar ge će na Pafosu odraditi bazični deo priprema. Još uvek nije poznato da li će u tom delu priprema biti i  neka prijateljska utakmica, a ukoliko bude, ime protivnika i dan odigravanja će se naknadno saopštiti!

Potom se crveno-beli vraćaju 21. januara, da bi otputovali za Antaliju tri dana kasnije. Prvi meč će odigrati protiv kluba iz Poljske - Arka koju trenira naš trener Aleksandar Rogić, meč bi trebalo biti odigran 26. januara!

Potom ih očekuje duel sa šampionom Makedonije, Vardarom (29.), a dva dana kasnije i duel sa Ludogorecom kao najteži ispit!

Zvezda će igrati i protiv slovenačkog Celja (2. februar), slovačkom Dunajskom Stredom (5. februar) i dan pre povratka u Beograd sa kazahstanskim Aktobeom (6. februar). 

Crveno-beli će prvu zvaničnu utakmicu odigrati sa Čukaričlim 15. februara na Banovom brdu!

Ovo je spisak igrača koji će krenuti na pripreme!

Spisak igrača koji idu na pripreme

ALo! Vladimir Zogović

Spisak igrača koji idu na pripreme, Foto: ALo! Vladimir Zogović

Stankoviću se na "prozivci" javilo 30: fudbalera:

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Aleksandar Stanković;

Odbrana: Strahinja Eraković, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja MIlunović, Srđan Babić, Radovan Pankov, Milan Rodić, Žander Santana;

Sredina terena: Branko Jovičić, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Dušan Jovančić, Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Veljko Simić, Hoze Antoninio Kanjas;

Napad: El Fardu Ben, Željko Gavrić, Aleksa Vukanović, Mateo Garsija, Radživ Van la Para, Nikola Krstović, Tomane Mendeš, Milan Pavkov, Ričmond Boaći.