Navijači Hajduka Split
twitter/Avanti_1989
Navijači Hajduka Split

twitter/Avanti_1989

Navijači Hajduka Split, Foto: twitter/Avanti_1989

* Hajduk je doživeo neočekivan poraz od tima sa Malte Gzire

* Gosti su na "Poljudu" nadoknadili minus od 2:0 iz prvog meča.

* Pobedili su sa 3:1 domaći tim

Osmoro ljudi je privedeno nakon sinćnog ispadanja Hajduka u 1. kolu Lige Evrope od Gzire junajteda, a navijači poprilično nezadovljni su nastavili sa blamažom ovog kluba.

Navijači su upali na teren posle završetka utakmice i napravili haos.

Hrvati su bili ubeđeni u prolazak protiv Maltežana, pa su ih baš omalovažavali. A, trener gostiju je u svlačionici pre utakmice izveo neverovatan potez. Doneo je igračima novine u kojima je pisalo da kladionice daju veće šanse da će u četvrtak videti vanzemaljca nego poraz Hajduka.

"Vidite novine, znate li što pišu... Niste nesposobni. Možete ispisati istoriju. Potrebni su nam golovi, potrebna nam je pobeda. Naravno da vi to možete. Ali, oni koji istrče na teren, moraju dati 200 odsto sebe" - grmeo je Tedesko pre meča.

Potom je otkrio da je i bio spreman na ispadanje ali da su ga takvi tekstovi u novinama veoma naljutili:

"Bio sam spreman na ispadanje, a onda sam video podcenjivački članak u vašim novinama. Ne ide to baš tako, novine sam im zalepio u svlačionici, pisalo je da će biti goleada, spominjali su vanzemaljce. Bolji motiv im nije trebao. Sve smo preveli" - rekao je trener senzacije Lige Evrope.

Navijač Hajduka, Foto: printscreen/24sata

Da blamaža bude još veća pobrinuo se još jedan navijač Hajduka koji je pokušao da pogodi redara i fotoreportera, ali je izgubio ravnotežu i upao u kanal na terenu dubok nekoliko metara!

Ubrzo je prevezen u bolnicu, gde su mu lekari ustanovili lakše povrede pa je posle toga i on priveden, potvrdili su iz policije:

"Oko 22 sata jedna osoba je s tribine bacila nepoznati predmet prema redaru i fotoreporteru, pri čemu je izgubio ravnotežu i pao u međuprostor tribine, te je lakše povre]en. Pružena mu je doktorska pomoć, nakon čega je priveden u policiju."

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Minut ćutanja na treningu Real Madrida!