Srbija - Ukrajina
Alo Marko Metlas
Srbija - Ukrajina

Alo Marko Metlas

Srbija - Ukrajina, Foto: Alo Marko Metlas

Srbija nije uspela da savlada Ukrajinu u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović su bili raspoloženi, postigli po pogodak, ali odbrana je opet slabije odigrala i na kraju je rezultat bio 2:2.

PROČITAJTE JOŠ:

Tadić svakako nije bio zadovoljan rezultatom posle meča, ali jeste donekle zalaganjem. Takođe, upozorava da protiv Norveške moramo daleko kvalitetnije.

"Zaslužili smo pobedu, tako da nekad ne možete biti nezadovoljni igrom sve i da ne pobedite. O Norvežanima znam dosta, mislim da imaju kvalitetnih igrača i da igraju barem 40% bolje kod kuće. Ono što treba da se menja ćemo se mi interno dogovoriti, da vidimo šta i kako", izjavio je Dušan Tadić posle meča.

Đokovića ugostio muž jedne od najlepših pevačica na svetu! Veoma je značajan za svet tenisa, a niste to ni znali (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 17.11.2019. 17:26 Stari prijatelji. Novak Đoković, Foto: AP Photo/Michel Euler Jedan od najboljih tenisera sveta Novak Đoković stigao je danas u Madrid, gde se priključio našoj Dejvis kup reprezentaciji. Novak će, kao i ostali srpski teniseri, trenirati u "Magičnoj kutiji", gde se igra završni turnir Dejvis kupa.

Srbija u baražu za Evropsko prvenstvo mora da savlada Norvežane, a ako to uspemo, onda nas čeka završni meč protiv pobednika duela Bugarska - Škotska. Ukoliko budemo najbolji, smotra najboljih evropskih selekcija imaće i nas za takmičara.

BONUS VIDEO:

Karasi upozorio nakon remija sa Ukrajincima: Moramo bolje u baražu Lige nacija