Ronaldo
EPA/Friedmann Vogel
Ronaldo, Foto: EPA/Friedmann Vogel

Kristijano Ronaldo postigao je gol za Juventus u susretu s Bajer Leverkuzenom. Juventus je završio kao prvoplasirani u grupi D sa 16 bodova.

Sada ga u osmini finala mogu dočekati Real Madrid, Totenhem, Čelsi, Borusija Dortmund ili Napoli. Zanimljivo, Portugalac se ne bi hteo tako brzo sresti s bivšim klubom.

"Real je odlična ekipa, ali radije bih da se sretnemo u kasnijoj fazi. Da mi neko ponudi da igram protiv njih u finalu, odmah bi to prihvatio", rekao je Ronaldo.

Kristijano Ronaldo i Dibala, Foto: EPA Alessandro Di Marco

Inače, u sjajnim Juveovim partijama učestvuju i Paolo Dibala i Gonzalo Iguain koji su uz Ronalda, u napadu "bjankonera". Upravo je Dibala, koji je ušao s klupe, asistirao i Ronaldu i Iguainu za pobedu 2-0.

"Volim da igram s njima. Kada igram s Dibalom i Iguainom odlično se razumemo, zabavljamo se na terenu", pohvalio je saradnju sa saigračima osvajač pet Zlatnih lopti.

"Bio sam u bolovima mesec dana, ali sada se osećam dobro, to je iza mene. Pobednici smo grupe, stvari se poboljšavaju i za ekipu i za mene. Imam više samopouzdanja i nadam se da ću tako nastaviti."