FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda , Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je nastavila seriju odličnih rezultata pobedom protiv Inđije 3:2, do koje je stigla mnogo teže nego što se očekivalo, i uz jedan pogodak sa penaltika.

Kome sudije više pomažu ove sezone?

 

Obično se mnogo prašine diže zbog penala koji se sviraju za Zvezdu, ali ovog puta nije bilo povika navijača Partizana zbog penala, već zbog prvog gola Zvezde, koji je postignut iz diskutabilne situacije.

Ofsajd

FK Crvena zvezda

Ofsajd, Foto: FK Crvena zvezda

Naime, nije sigurno da li je prvi prvom pogodku bila nezdovojlena pozicija u kojoj se našao italijanski golgeter? Magla sigurno nije išla u prilog sudiji, a u ovoj situaciji milimetri su odlučivali.

Sporan gol Zvezde možete da pogledate na minut i 35 snimka.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

iskren

09.11.2020 09:46

Opsajd od minimalno metar,vidi se iy aviona i ako je magla,al dok mentor vodi dr\avu Yveyda 'e pobe]ivati.Zato nam je kako nam je,porez na sranje i pišanje a ON kliče UBIJTEME.Laži ipadaju na videlo i sad i za svaku reč,porez.Subotički viši sud gos.Molnar Ferenc sudi prema stranci i državi a ne prema prevdi,moje mišljenje,jer da ne bi platio izgubljene sporove koji ni su u din.mali on izmešlja presude.Tako i Zvezda ,gol iz ofsajda,penal iz dupeta i Zvezda pobedi.

Popaj

09.11.2020 10:57

Ofsajd uopste nije bio iz prostog razloga sto je igrac Zvezde prije centarsuta bio ispred Fancinelija i iako je bio ispred odbranbenih igraca Indjije nije bio u ofsajdu

Ivan

09.11.2020 16:45

Ne možeš biti u ofsajdu ako si iza lopte. Brukate se...