Dragiša Binić
Aleksandar Dimitrijević
Dragiša Binić

Alo!/Marko Metlaš

Dragiša Binić, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Jedan od nosilaca ekipe iz Barija Dragiša Binić je podelio svoje viđenje utakmice sa Bajernom.

"Poraz od 0:6... Hm... Ne znam šta da kažem... Jeste Bajern dobar, ali nama je, brate, falilo više zalaganja, više trčanja i bolji stranci na terenu. Igrači Crvene zvezde su delovali uplašeno, video se strah. Kao da su im se odsekle noge. Nisu mogli loptu da zadrže tri sekunde, panično su je izbijali, samo da nije kod njih", pričao je Binić za Kurir.

Posbno ga je dirnula posvećenost i energija trenera Vladana Milojevića, na koju nije uzvraćeno na terenu.

"Gledao sam Miloja pored klupe... Pokida se čovek, viče, mlati rukama, ali ne vredi. Bilo mi ga je žao", rekao je Binić i nastavio sa konkretnim problemima u igri srpskog šampiona, uz isticanje da novac nije toliki problem.

"Slušam, svi pričaju da su Bajernovi igrači mnogo brži od naših. Nisu! Oni igraju fudbal u pokretu, a mi u mestu. Onda mi budemo iznenađeni kako je Levandovski bio sam pred golom. Oni su se stalno kretali i uvek su bili tamo gde treba. Novac, tj. vrednost ekipe na tržištu, ne mora da bude presudan faktor za pobedu u Ligi šampiona", smatra Binić.

"Meni se čini da novac nije problem. Vidim, stalno se priča da je to realnost, oni su favoriti, više koštaju... Pa, nije ni moja generacija bila favorit, pa je na kraju osvojila Evropu! Mi smo koštali vrlo malo kad smo dolazili u Zvezdu. Samo je za Mihu plaćeno veliko obeštećenje. Sve drugo je bilo skromno. A onda smo mi igranjem i rezultatima dizali sebi lestvicu vrednosti. Nije sve u novcu. Stoji da su oni skuplji, ali moraš i nešto da pokažeš. To mi se ne sviđa", zaključio je Dragiša Binić.