TSC
FK TSC
TSC

FK TSC

TSC, Foto: FK TSC

Pravo građevinsko čudo niče u Bačkoj Topoli gde je u završnoj fazi izgradnja dugo čekanog stadiona ekipe TSC iz istoimenog grada. Novo velelepno zdanje našeg superligaša već sada obećava izgledom, a čini se da će ekipi sa severa Srbije pozavideti mnogi klubovi. Čitav objekat vrednosti je 13.000.000 evra sa kapacitetom od 4.000 mesta sa pokrivenim tribinama.

U sklopu stadiona biće izgrađen i hotel najviših standarda za smeštaj igrača, koji će imati spotsku salu, rehabilitacioni centar, teretane, restorane, salu za konferencije, spa centar...

Stadion će imati i lokale koje će iznejmljivati i od kojeg će dodatno zarađivati, a samim tim će stadion "izdržavati" sam sebe samo od rentiranja lokala, što je uobičajena praksa kada su u pitanju najmoderniji stadioni u svetu.

 - Kada sam došao na prvi i jedini sastanak sa upravom ovog kluba, kada sam pogledao ovo zdanje, nisam postavljao nikakve uslove, ni finansijske. Razlog je što TSC ima sve kao jedan bundesligaš, to me je bukvalno fasciniralo. Znajući Janoša Žemberija, predsednika ovog kluba, verujem da je ovo samo početak - rekao je Krstajić na promociji u Fudbalskoj Akademiji TSC u Bačkoj Topoli.

Pogledajte kako će izgledati novi stadion TSC-a:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

milovan

07.01.2021 15:58

Meni lici taj stadion na farmu kokosaka.

vu

07.01.2021 21:27

Sve je to lepo, samo ko. Ko će da iznajmljuju poslovni prostor, to jeste ko će šta kupovati u tim poslovnim prostorima koji su van centra grada, u kojem osim Topika ništa ne radi.