Crvena zvezda
twitter/crvenazvezdafk

U derbiju 33. kola prvenstva Bugarske između sofijskog CSKA i Ludogoreca nije bilo golova. Ovaj rezultat ne odgovara Crvenoj zvezdi pošto će u slučaju da tim iz Razgrada bude šampion, prvak Srbije biti među nepovlašćenim ekipama u žrebu za kvalifikacije za elitno takmičenje. Na tabeli je i dalje prvi Ludogorec sa 72 boda, dok Armejci imaju tri manje.

PROČITAJTE JOŠ:

SADA JE ZVANIČNO Dejan Stanković ulazi u Interovu "Kuću slavnih"! U kakvom je samo društvu: Zenga, Zaneti, Mateus, Ronaldo...

DRŽE KORAK ZA EVROPOM Lacio slavio i ostao u borbi za međunarodna takmičenja, Atlanta i se ne da! (VIDEO)

MALO JE REĆI ČETIRI PUTA VIŠE OD BUDŽETA CRVENE ZVEZDE Liverpul je plasmanom u finale Lige šampiona zaradio ogroman novac, ali to može da bude još više!

U Ljutice Bogdana mogu da se i dalje nadaju pošto je do kraja plej-ofa ostalo još tri kola. Mada je ovo bila idealna prilika da se u direktnom okršaju situacija promeni. Sada su šanse znatno manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Posle vesti da CSKA iz Sofije nije uspeo da savlada Ludogorec i tako je ostao na tri boda zaostatka u šampionatu Bugarske, novi rezultat koji ne ide na ruku Crvenoj zvezdi je stigao iz komšiluka. Naime fudbaleri ekipe FCSB (nekadašnja Steaua) slavili su na gostovanju Sepsiju sa 5:1 i tako su ostali u trci za titulu prvaka Rumunije, a ukoliko na kraju podignu pehar to će znatno otežati posao šampionu Srbije u kvalifikacijama za Ligu šampiona, jer Rumuni imaju bolji UEFA koeficijent.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо