Crvena zvezda - Helsinki
ALO! V.Žarić
Crvena zvezda - Helsinki

ALO! V.Žarić

Crvena zvezda - Helsinki, Foto: ALO! V.Žarić

* Marketing tim Crvene zvezde iznenadio je svoje navijače i uz osveženje poklanjao karte za predstojeći duel na Rajku Mitiću

* FK Crvena zvezda sastaće se u subutu od 20h sa FK Radničkim iz Niša

* U sredu od 18h crveno-bele očekuje duel protiv HJK Helsinkija u okviru revanš meča drugog kola kvalifikacija za Ligu Šampiona

Na nekoliko mesta u gradu, tačnije kod Narodne skupštine i kod Ušća, marketing tim prvaka Srbije družio se sa crveno-belim navijačima i ovog toplog popodneva su im delili vodu za osveženje i poklonili kartu za utakmicu sa Radničkim, koja je na programu u subotu od 20 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Crveno-bela marketing ekipa postarala se da svi zvezdaši dođu do svoje karte i da uživaju u subotnjem derbiju kola. Navijači su sa oduševljenjem prihvatili ovo lepo iznenađenje i rekli da očekuju uzbudljiv meč i pobedu naše Zvezde.

PROČITAJTE JOŠ:

Za one koji se nisu susreli sa ekipom i dobili kartu, ulaznice su u prodaji danas do 18 sati, kao i sutra od 10 časova do početka meča.

Takođe, na dan utakmice sa Radničkim u prodaji će biti i sezonske karte. Servis za članstvo radiće po nešto izmenjenom vremenu, tačnije od 15 do 20 časova.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!