Crvena zvezda
FK Crvena zvezda
Crvena zvezda

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda, Foto: FK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Vladan Milojević na put je poveo 20 fudbalera, a na zvaničnom sajtu kluba najpre se pojavio spisak igrača bez Ričmonda Boaćija što je izazvalo zabrinutost zvezdaške javnosti.

Ipak, činjenica da među putnicima nema centarfora iz Gane ispostavila se samo kao greška tehničke prirode, a Boaći će, pored Pavkova i Tomanea biti u konkurenciji za najistureniju poziciju.

Među putnicima za Grčku se nalaze: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Miloš Degenek, Santana Žander, Milan Rodić, Miloš Vulić, Hoze Alberto Kanjas, Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Veljko Simić, Mateo Garsija, Radživ van La Para, Aleksa Vukanović, Marko Marin, Milan Pavkov, Tomane, Ričmond Boaći.

Posle pet kola u grupi B, Crvena zvezda se nalazi na trećem mestu sa tri boda, dok je Olimpijakos poslednji sa jednim bodom.

Upravo duel šampiona Srbije i Grčke biće okršaj za proleće u Evropi i plasman u nokaut fazu Lige Evrope, a Zvezdi bi bi za uspeh bio dovoljan i bod iz Pireja.