FK Vojvodina
FK Vojvodina
Vojvodina

Alo/M.Metlaš

Vojvodina, Foto: Alo/M.Metlaš

Fudbaleri Spartaka pobedili su danas na svom terenu ekipu Mladosti sa 1:0, a fudbaleri Vojvodine pobedile su na gostovanju Dinamo iz Vranja 3:1.

PROČITAJTE JOŠ:

Spartak je pobedio golom Nemanje Glavčića u 27. minutu. Mladost je upisala deseti poraz i peta je na tabeli domećeg šampionata sa 42 boda, dok je Spartak posle osmog trijumfa, a četvrtog uzastopnog, na desetom mestu sa deset bodova manje. 

Zbog ovog trijumfa ostaju u igri za plej-of Superlige iako im Radnik, koji ima meč manje, sada beži dva boda, a s kojim upravo u narednom kolu igraju direktan duel u Surdulici. 

Spartak Mladost

printscreen/Sofascore

Spartak Mladost, Foto: printscreen/Sofascore

Fudbaleri Vojvodine slavili su protiv Dinama iz Vranja u gostima sa 3:1. Dinamo je poveo u četvrtom minutu pogotkom Davora Nedeljkovića, ali je novosadski tim preokrenuo rezultat i slavio u ovom meču. Milan Đurić je u 89. minutu "sa kreča" potvrdio pobedu "stare dame". 

Vojvodina je prekinula seriju loših rezultata, upisala je osmu pobedu u šampionatu i sada je deveta na tabeli sa 33 osvojena boda. Na drugoj strani, Dinamo je pretposlednji sa 19 bodova.

vojvodina- dinamo

printscreen/Sofascore

vojvodina- dinamo, Foto: printscreen/Sofascore

Fudbaleri Čukaričkog pobedilli su danas Radnik na svom stadionu sa 2:0, u 28. kolu Superlige. Čukarički je izbio na treće mesto na tabeli srpskog prvenstva sa 53 boda, dva više od Partizana koji ima utakmicu manje.  Drugoplasirani Radnički je u Nišu pobedio Rad rezultatom 2:0. Golove su dali Nermin Haskić u drugom i Nikola Drinčić u 69. minutu.

U petak je odigrana utakmica između Proletera i Bačke gde su domaćini slavili ubedljivo sa 3:0! 

SUPERLIGA, 28. kolo:

Dinamo - Vojvodina 1:3 (1:2)
/Nedeljković 4 - Đurić 22, 89p, Matić 51/

Spartak - Mladost 1:0 (1:0)
/Glavčić 27/

Radnički Niš – Rad 2:0 (1:0)
/Haskić 2, Drinčić 69/

Čukarički – Radnik 2:0 (0:0)
/Mudrinski 28, 37/

Crvena zvezda - Mačva 2:1.

odigrano u petak:

Proleter - Bačka 3:0 (1:0)
/Čolović 41, Govedarica 53, 79/

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо