Slavlje fudbalera Partizana
Instagram
Slavlje fudbalera Partizana

Instagram

Slavlje fudbalera Partizana, Foto: Instagram

Umeli su crno-beli da proslave veliki i zaslužen trijumf nad Crvenom zvezdom (2:0). Slavili su, a usput nisu štedeli večitog rivala.

Burno i u svlačionici

Fudbaleri i stručni štab Partizana su najslađu pobedu najpre proslavili, kako to obično biva, u svojoj svlačionici. Pevali su, skakali od sreće, čestitali međusobno… ma niko nije štedeo emocije.

Na repertoaru pobednika 161. derbija, kapitena Stojkovića i saigrača, okupljenih u jednoj beogradskoj kafani, bile su uglavnom navijače pesme. Lokalom je odjekivalo „Dok živim, klicaću njemu, volim te, Partizane“, ali i stihovi iz melodije folk pevačice Zorice Marković koje su fudbaleri iz Humske dopunili prozivkom najvećeg suparnika.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Slavlje u svlačionici

FK Partizan

Slavlje u svlačionici, Foto: FK Partizan

„Lijte kiše, ’ladne vode, Zvezda ode, Zvezda ode“, pevali su crno-beli, o čemu svedoči video-zapis koji je na društvene mreže postavio mlađani Petar Gigić, ovoletošnje pojačanje osvajača Kupa Srbije.

Slavlje u svlačionici

FK Partizan

Slavlje u svlačionici, Foto: FK Partizan

Slavlja je u nedelju uveče bilo i u klupskom restoranu Partizana, gde su se sabrali zvaničnici i prijatelji kluba. I svi oni su ovacijama dočekali ulazak u salu trenera Save Miloševića, svakako (uz strelce Sumu i Tošića) najzaslužnijeg za pobedu u derbiju.

Francuzi gube trofej, nađena im "droga", misteriozne supstance koje su žvakali pre pobede nad "kockastima"

AUTOR: Kurir/S.M. DATUM I VREME: 23.09.2019. 20:15 Ovo je zatreslo fudbalsku planetu. Francuska Hrvatska, Foto: EPA,AP PSŽ i reprezentacija Francuske nalaze se pod istragom Svetske antidoping agencije (WADA), jer su njihovi fudbaleri uoči utakmica žvakali sumnjive žvake.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"