Partizan sudija
FK Partizan
Partizan sudija

FK Partizan

Foto: FK Partizan

Crno-beli smatraju da su žrtve domaćih arbitara što je bilo povod da danas naprave iskorak i pošalju dopis u Nion.

Iz Humske zahtevaju da se nezavisni organi hitno sprovedu istragu u superligaškom takmičenju, a uz dopis je na adresu UEFA poslat video materijal sa mečeva 11. kola iz Kruševca i Humske.

Pročitajte još:

Partizan je apostrofirao sudijske greške i situacije u kojima smatra da je oštećen, kao i previde koji su po mišljenju rukovodstva kluba direktno uticali na ishod utakmica.

Crno-beli su osim dopisa preduzeli i formiranje nezavisne stručne komisije sastavljene od internacionalnih sudija, a od nje očekuju neutralnu i objektivnu ocenu suđenja na dosadašnjim prvenstvenim utakmicama Partizana, Crvene zvezde i niškog Radničkog.

Mladi fudbaler izgubio život u stravičnoj nesreći

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 07.10.2019. 12:51 - 07.10.2019. 13:00 Fudbaler Ezekijel Esperon izgubio je život posle pada sa šestog sprata. Foto: Printscreen Dvadesettrogodišnji Argentinac je poginuo u Buenos Ajresu, a nakon pada hidno je prebačen u bolnicu "Zubizareta" gde je nedugo po prijemu konstatovana smrt.

Podsetimo, Partizan je na svom terenu poražen od Voždovca rezultatom 2:1, dok je crvena zvezda u Kruševcu savladala Napredak 1:0.

Bonus video: Delije pevaju Olimpijakosu, a Grci Zvezdi