Strahinja Pavlović
Marko Metlaš
Strahinja Pavlović

Marko Metlaš

Strahinja Pavlović, Foto: Marko Metlaš

Kako se navodi, talentovani defanzivac, koji letos nije prošao lekarske preglede u laciju, potpisaće ugovor u januarskom prelaznom roku, ali će kao pozajmljen igrač do kraja sezone nositi crno-beli dres.

Pročitajte još:

Partizan ima mogućnost i za dodatnu zaradu jer su u ugovori bonusi (dva miliona ako odigra više od 20 utakmica), plus milion (za plasman u Ligu šampiona ili Ligu Evrope).

Na taj način Pavlović je postao drugi najskuplji transfer Partizana u istoriji, posle Mateje Kežmana, koji je 2000. godine otišao u PSV iz Ajndhovena za 27 miliona maraka.

Najčitanije sportske vesti:

Među eventualnim opcijama da zauzmu mesto mladog štopera u nastavku sezone kroz medije se spominjao Slobodan Rajković koji trenutno kao slobodan igrač trenira uz crno-bele.

"Imali smo kontakte, ali Bobana znam dugo, bio je reprezentativac, znamo se dugo i žao mi je što nije našao klub letos, a ja sam još letos imao volju da sa njim završim priču. Nije se desilo, prošlo je nekoliko meseci i trenira individualno, nekim pričama smo došli do toga da je najbolje da trenira sa nama, čast je, pogotovo za moje mlade momke, da jedan takav igrač trenira sa njima, mogu mnogo od njega da nauče, šta će biti u decembru i januaru, zaista ne mogu da kažem. On može još mnogo toga da pruži fudbalu", rekao je Savo Milošević.

Ušao na teren posle prekida utakmice, potom se dogodilo pravo ČUDO kod stative gde je vapio! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 21.11.2019. 18:06 Koliko puta ste se molili da vaš tim pobedili ili ostvari dobar rezultat? Sveštenik se moli, Foto: twitter/NuhuAdams_ Zanimljiva scena nam dolazi iz Afrike! U okvifru "AFCON" kvalifikacija igrale su reprezentacije Esvatinija (Svazilend) i Senegala, a ovu utakmicu je obeležio sveštenik!

Bonus video: Bogosavac: Čukarički uvek ima najviše ambicije, Evropa cilj i ove godine