Luka Jović
EFE/BALLESTEROS
Luka Jović

EFE/BALLESTEROS

Luka Jović, Foto: EFE/BALLESTEROS

Madriđani su odredili da svako ko želi da oktupi Luku Jovića mora da izdvoji cifru od 60 miliona evra, piše "Korijere delo Sport".

Toliko je Real platio Ajntrahtu za usluge srpskog napadača, ali male su šanse da će neko platiti toliku svotu, prvo zbog situacije u kojoj se Jović trenutno nalazi (veoma slaba minutaža i forma), a  drugo zbog kraha finansija usled pandemije koronavirusa.

Ipak, nekoliko klubova je već stalo u red za srpskog golgetera, a deluje da je najozbiljniji kandidat Napoli, koji bi mogao da ostane bez Mertensa i Milika (obojica napadači) kome ističu ugovori. Belgijanac bi trebalo da produži ugovor, dok je Poljak kao i treći napadač Ljorente na izlaznim vratima.

Drugi klub je zainteresovan za Jovića je slavni Milan koji bi mogao na kraju sezone da ostane bez Ibrahimovića koji je ljut na čelnike pošto su otpustili Zvonimira Bobana. Ključnu ulogu u tom transferu bi mogao da ima Hrvat, Ante Rebić koji je bio saigrač Joviću u Ajntrahtu!

Već smo pisali da su londonski Čelsi i Frenk Lampard izrazili želju da dovedu Jovića, a izgleda da je i Murinju prekopotreban napadač nakon povreda Hari Kejna i Sona!