Često je na udaru kritika zbog teatralnih padova i glume, nek se plaše Hopkins, Di Kaprio i Bred Pit, Ronaldo stiže u Holivud! (FOTO)

Alo.rs/M.D | sport 2019-12-28 16:14:47 2019-12-28 16:14:47

Zvezda Juventusa i Portugala otkrio je da želi da glumi u filmu kad završi svoju fudbalsku karijeru!

(AP Photo/Reed Saxon, File)

Kristijano Ronaldo je neretko na udaru kritika zbog teatralnih padova u njegovoj karijeri, a sad je ovaj napadač otkrio da želi da se oproba i u pravoj glumi!

Status "padavičara" je stekao kao tinejdžer u Mančester junajtedu, a sada je 14 sezonu zaredom postigao dvocifren broj golova u seoni!

Ronaldo ne pokazuje znake usporavanja iako priznaje da će se penzionisati kad ne bude igrao kako on želi!

Kad taj dan dođe, ovaj napadač je već zacrtao nove ciljeve, želi da dosanja i Holivud!

On je na konferenciji za internacionalni sport u Dubajiu rekao: 

"Pre nekoliko godina, fudbaleri koji su tada imali 30-32 su se penzionisali, ali sad možete naći i one koji imaju 40 godina koji i dalje igraju! Kad moje tele ne bude reagovalo na pravilan način na terenu, tada će biti vreme da odem. Želim da završim i studije kad se penzionišem!" -rekao je Ronaldo koji se potom okrenuo i Holivudu!

"Jedna od stvari koje izazivam kod sebe je na primer gluma u filmu! Nadam se da ću živeti preko 50 godina da bih naučio nove stvari i kako bi stao pred nove izazove pokušavši da nađem rešenje za njih!"

Osvajač pet "Zlatnih lopti" kaže da ga uspeh motiviše:

"Ljubav prema fudbalu je glavni motiv da osvajam trofeje! Ne postoje nikakva čuda ili tajne moje priče, ili bilo kakve priče o uspehu! To je stvar napornog rada. Sa 34. godine ja i dalje imam taj fitnes koji mi omogućava marljivo i napornim radom osvajam titule!" - zaključio je Portugalac!

Expand player
Pogledajte više