Viktorija Mihajlović
Instagram/vickymiha
Viktorija Mihajlović

Instagram/vickymiha

Viktorija Mihajlović, Foto: Instagram/vickymiha

Srpski trener je prevazišao najteže trenutke u borbi protiv leukemije, a Viktorija je poseban deo posvetila upravo najvećoj životnoj pobedi našeg asa i nekadašnjeg selektora.

"Telefon moje majke zvoni, s druge strane je on, moj otac, moj bog, i on objašnjava da su te stvari (koje je uradio ne rekavši prethodno ništa) bili testovi jer je imao čudnu groznicu i osećao se umorno. Malo podsećanje: govorimo o mom ocu. O čoveku koji je pre tih stvari igrao fudbal, veselio se, trčao, trenirao sa ekipom, šutirao i nikada nije stajao u mestu. A to se nije dogodilo pre mnogo godina, već tri dana pre tih prokletih simptoma."

Mihina ćerka je opisala i izlive besa kada je saznala o čemu se radi i kako je Miha nju uspeo da smiri, a za Il resto del Carlino je navela i kako je pisanje knjige za nju imalo terapeutsko dejstvo.

"Pisala sam je dok je tata još bio u bolnici. Pisanje mi je omogućilo da se oslobodim nervoze, bio je težak period i pomogao mi je da sazrim, pa nisam više ista osoba od pre šest meseci", rekla je Viktorija, koja je iskustva iznela i u jednom televizijskom uključenju.

Savladale su je i emocije kada su se uz njenu izjavu na ekranu smenjivali najveći momenti očeve karijere.