"Ćelavi" Miletić za Alo!: Nikada ne bih presadio kosu! (VIDEO)

K. Radulović | sport 2019-02-03 20:07:35 2019-02-03 20:07:35

Fizički izgled je veoma važan za sve javne ličnosti. O tome mora da se vodi računa, a jedna od bitnijih stavki je svakako frizura.

Alo! / V. Marković

Nemali broj njih barem jednom nedeljno poseti frizera, a koliko se često viđaju, neki od njih su se čak i okumili, ali fudbaler Partizana Nemanja R. Miletić nema tih problema.

Pročitajte još:

 

On je sam svoj majstor. Potrebni su mu samo voda, pena, žilet i ogledalo.

- Ne brijem se baš svaki dan, ali na dan utakmice gotovo uvek. Doručkujem, istuširam se i obrijem glavu. Tako je, eto, već pet ili šest godina. Sam se šišam i uštedeo sam brdo para. U početku mi je bilo čudno, a sada, koliko god para imao, nikada ne bih presađivao kosu. Nema šanse. Navikao sam, i čak kad bih pustio brkove, ne bi me zvali Brka, nego i dalje Ćela - kaže Miletić i nastavlja:

- Kosa je počela da mi opada s nekih 20 godina, što je genetika, ali i posledica ludorija koje sam radio kao mlađi. Farbao sam se, šatirao, stavljao hidrogen od devet odsto, bolela me je glava od toga koliko sam je spržio. A imao sam baš jaku kosu, kao četka.


Kada govorite o Partizanu i pomenete Nemanju Miletića, uvek morate da upotrebite i srednje slovo u njihovom imenu, kako bi se razlikovali desni i levi bek crno-belih.

- Mešaju nas uvek i svuda, pogotovo na aerodromu. Stalno misle da je u pitanju greška. A nas dvojica, hvala bogu, uvek idemo jedan iza drugog i gledamo kakve su reakcije. Evo, baš sad kad smo kretali na ove pripreme, bila je otkucana samo jedna karta na ime Nemanje Miletića, pa smo morali da čekamo da svi uđu kako bi se uradila još jedna. Ili letos, kad se pojavila vest da mene traži jedan klub iz Amerike, a svi mediji su objavili Nemanjinu sliku. To se stalno dešava.

Grupa JNA diže adrenalin

Nemanja R. Miletić, desni bek, a po potrebi I štoper Partizana, nije baš ljubitelj panka, ali kaže da on i njegovi saigrači uvek u autobusu slušaju Grupu JNA.

- Volim dip haus, muziku koja ima dobar bas, ali pesma „Skači, igraj, napadaj“ od Grupe JNA baš gađa u srce. Koliko god da ste u nokdaunu, stvarno ima nešto da vas podigne. Postoje studijska verzija i verzija za tribine. E, ta verzija za tribine baš diže adrenalin. To se redovno sluša u autobusu - kaže Miletić.


Duki, nikad te neću zaboraviti

Situacija koja je, bez dileme obeležila Miletićev dosadašnji boravak u Partizanu je borba da se pomogne malom Dušanu Todoroviću, koji je bio teško bolestan, a kome je upravo Nemanja bio omiljeni igrač. Na kraju, sve je bilo uzalud.

- Sećam se meča protiv Radničkog, mislio sam da ću izaći posle 20 minuta. Trener nam na zagrevanju kaže šta da radimo, a ja radim nešto deseto. Nisam bio prisutan. Ali eto, bog je namestio da od svih igrača baš ja postignem gol i pokažem majicu na kojoj je pisalo „Počivaj u miru, druže moj“. Teško mi je da pričam o tome i nikada ga neću zaboraviti, a s njegovim ocem sam i dalje u kontaktu - kaže Miletić.

Expand player
Pogledajte više