Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović
EPA
Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović

EPA

Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: EPA

Opšte je poznato da je Svetlana Ceca Ražnatović bila prvo direktor, a kasnije i predsednik FK Obilić. "Vitezovi" sa Vračara su tih poznih devedetih bili čak i šampioni tadašnje Jugoslavije.

U emisiji pokojnog voditelja Milovana Ilića Minimaksa, a ima je i danas na Jutjubu, moglo se videti kako je izgledala Cecina kancelarija na stadionu u ulici Gospodara Vučića. Na snimku (od 33:00) je i pokojni Željko Ražnatović Arkan, njen suprug, koji kaže da je njen savetnik.

U emisiji su gostovali Željko Ražnatović Arkan, tada predsednik FK Obilić, njegova supruga pevačica Ceca Ražnatović, a sa njima u emisiji bila je Jelena Karleuša i imitator Goran Stojićević Karamela, a u studiju su bili i mali Veljko, Cecin i Arkanov sin, kao i njihova ćerka Anastasija, tada još beba.

 

 

Komentari (3)

kriminal

25.12.2018 22:40

U tom Obilicu nakrala se miliona i miliona evra ilegalnom prodajom fudbalera, ostetila drzavu, sto je i sama priznala na sudu i zbog toga nosila nanogicu. Sta je briga, sredila da prodje samo sa nanogicom umesto zatvora, odmarala kod kuce, a dobar deo para zadrzala, i dan danas uziva. I jednoj takvoj osobi se ljudi danas dive. Tuzno i zalosno!

tuzna realnost

26.12.2018 09:51

Malo nek se pise i o tome kako se Ceca u Obilicu nakrala miliona evra od ilegalne prodaje fudbalera i time ostetila drzavu. A to je i sama priznala na sudjednju, pa dobila nanogicu. Kako moze takva osoba danas da se velica? Od kriminalaca se prave zvezde!

Čiča

26.12.2018 10:40

Ma i moja baba Rosa je mogla biti direktor kluba u to vreme kad je iz pozadine vedrio i oblačio on. Ona je bila samo paravan. Jedino što je uspela verovatno da bude jedna od retkih koja nije dobijala šamare i batine. Mada ni u to se nebih smeo zakleti.