Roj Kerol
Profimedia
Roj Kerol

Profimedia

Roj Kerol, Foto: Profimedia

Moja supruga i deca su dolazili i bio sam toliko depresivan da nisam mogao ništa da radim. Bio je to grozan osećaj. Da bih vam sve objasnio, moram da se vratim malo unazad, u period kada sam imao veliki broj prijatelja. Tek kada sam dotakao dno, video sam ko su mi pravi prijatelji - priča legendarni severno -irski golman, Roj Kerol (42).

- Pokušaću da vam objasnim: Bio sam u depresiji, radio sam iste stvari svakog dana i našao sam se u maloj rupi, koja je postajala sve veća i veća. Bio sam povređen i nisam ni išao na trening, pa su mi dali dva meseca slobodno. Tako sam ušao u rutinu, ustajao sam u 10 sati, odmah sam počinjao da pijem i pio sam po ceo dan - govori.

- Supruga je znala da sam u lošem stanju i zato sam otišao na lečenje. Tamo su me poslali supruga i agent. Ja nisam ni bio svestan koliko sam loše u tom trenutku. Nisam hteo da se lečim i suprotstavljao sam im se. Na kraju sam otišao samo zbog njih, ali sam u sebi govorio da se neću odreći pića - priznaje.

- U klinici sam se zadržao šest dana, posle toga nisam pio nedelju dana, a za to vreme su novinari i stajali ispred moje kuće. Nakon tih sedam dana su otišli, a ja sam nastavio da pijem. I tako sam se jednog dana probudio razveden i morao sam da se selim iz našeg doma. Pogledao sam sebe jednog dana u ogledalo i pitao sam se: ''Ko sam ja?'' Nisam ni prepoznao sebe u ogledalu. Presvukao sam se i otišao kod supruge kako bih je molio da me primi nazad - ispričao je potreseni Kerol.

PROČITAJTE JOŠ:

Tagovi