Zvezda
FK Crvena zvezda
Zvezda

FK Crvena zvezda

Zvezda, Foto: FK Crvena zvezda

Dečaci će raditi pod nadzorom Milana Savkovića, Slaviše Šuše, Milana Milenkovića i Ivana Gajića, stručnjaka koji predvode pomenute generacije u klubu iz Ljutice Bogdana. Ono što je neophodno, to je da se talentovani fudbaleri u 12 časova i 15 minuta pojave ispred svlačionica Omladinske škole, kod južne tribine stadiona, a potrebno je i da ponesu svu opremu za trening, uključujući i kostobrane.

- Drago mi je da posle godinu dana ponovo organizujemo “Otvoren dan”. Taj događaj je tradicija koja je u naš klub “dovela” mnogo talentovane dece. Pozvao bih sve zainteresovane dečake da se oprobaju u našem klubu, istreniraju sa našim trenerima i upoznaju se sa filozofijom rada koju imamo u Omladinskoj školi Crvene zvezde. Nažalost, situacija sa korona virusom nas uslovljava na to da roditelji neće biti u prilici da sa tribina gledaju decu i ovim putem im se izvinjavam zbog toga - rekao je Cvjetićanin.

U klubu se nadaju da će se u sredu od 13 časova na terenima Omladinske škole pojaviti novi Jovići, Grujići, Joveljići...

PROČITAJTE JOŠ: