Nejmar
printscreen
Nejmar

AP

Nejmar, Foto: AP

* Moguća trampa PSŽ-a i Barselone

* U klub se vratio Leonardo 

* Navijači su žestoko opleli po Nejmaru

Pari sen Žermen je rutinski krenuo u novu sezonu, pobedili su Nim sa 3:0, ali senku na ovu pobedu bacilo je odsustvo Nejmara koji već nekoliko meseci traži novi anganžman!

Zvezda drastično oslabljena pred najbitniju utakmicu sezone, čak bez trojice VEOMA VAŽNIH prvotimaca!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 12.08.2019. 09:34 Loše vesti pred Kopenhagen! Crvena zvezda put pred Kopenhagen, Foto: crvenazvezdafk * Fudbaleri Crvene zvezde sutra igraju drugu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona * Prvi meč je završen 1:1 na stadionu "Rajko Mitić" * Zvezda bez Pavkova, Bena i Stojkovića Revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona Kopenhagen - Crvena zvezda igra se u utorak, 13.

U strelce su se upisali Kavani, Mbape i Di Marija ali cela Francuska priča o dešavanjima na tribinama stadiona "Park prinčeva", a ne o igri njihovog tima i golovima.

Reporteri iz Francuske prenose da su navijači Pari sen Žermena u toku utakmice vređali Nejmara više puta skandiravši "Nejmare, ku**in sine!".

Roma iznenadila Real, na kraju slavila! Jović ušao na poluvremenu, NIJE USPEO IZ DVA PUTA

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 11.08.2019. 22:47 Real i dalje bled. Luka Jović protiv Rome, Foto: AP/Gregorio Borgia Fudbaleri Reala i Rome odigrali su prijateljski meč na stadionu "Olimpiko", a posle 2:2 u regularnom delu Roma je slavila na penale sa 5:4.

Na tribini se našao i transparent na kome piše "Nejmare, odlazi", a mogao se naći i transparent podrške sportskom direktoru Leonardu koji je u ozbiljnom ratu sa svojim zemljakom.

"Situacija je bila pomalo teška, ne znam šta da kažem. Video sam na koleginom telefonu, ali nisam čuo povike u toku meča, sve razumem, ali istovremeno i ne mogu da razumem... Tako je to, emocije su jake i prisutne. On je i dalje naš igrač, moj igrač. Uvek ću štiti moje fudbalere, paziću na njega. Mogu da razumem da ne mogu svi da prihvate šta je rekao, pronađimo način da ispoljimo emocije", rekao je Tomas Tuhel.

Poslednja informacija iz Španije je da je Barselona ponudila 100 miliona i Kutinja u zamenu za Nejmara, dok PSŽ traži 140 i Kutinja...

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića