Britanijom odjeknula priča o tuči našeg reprezentativca na treningu, a još se nije smirila ni ona o "novogodišnjoj korona žurci"!

Alo.rs/LJ.V. | sport 2021-01-15 18:52:39 2021-01-15 18:52:39

Još se nije ni smirila priča o "novogodišnjem skandalu" u kom su učestvovali Luka Milivojević i Aleksandar Mitrović, a sada britanski Dejli Mejl prenosi da je kapiten Kristal Palasa imao sukob na treningu pred meč sa Arsenalom

Tanjug

Engleski Dejli Mejl piše da je Luka Milivojević imao sukob sa napadačem Kristal Palasa Miču Batšuaijem uoči meča sa Arsenalom.

Britanski medij prenosi da je posle jednog jačeg duela, došlo do tuče između našeg fudbalera i belgijskog napadača, a kako dalje navode, kapiten Palasa je u jednom momentu završio na podu od posledica udarca. Tuča je potom nastavljena i na samom tlu, dok se u sukob nisu umešali i ostali saigrači koji su ih razdvojili.

Po pisanju Dejli Mejla Kristal Palas je odbio da komentariše sukob.

Nije ovo prvi skandal ove godine čiji je akter naš reprezentativac. Početkom 2020. pojavio se snimak na kom su glavni akteri Luka i njegov saigrač iz reprezentacije Aleksandar Mitrović.

Naime, na pomenutom snimku, vide se naša dva fudbalera, kako igraju "mali fudbal", a pored njih još najmanje sedam odraslih osoba, što je predstavljalo kršenje četvrtog nivoa restriktivnih mera u Velikoj Britaniji.

Ovaj skandal je odjeknuo baš jako, a čak su i fanovi Kristal Palasa tražili da se Luki oduzme kapitenska traka, ali strateg londonske ekipe je rekao da se to neće desiti.

Milivojević takođe neko vreme nije bio u sastavu našeg nacionalnog tima. Po završetku Mundijala u Rusiji, on nije igrao za reprezentaciju zbog lošeg odnosa sa tadašnjim selektorom Mladenom Krstajićem.

Kada je na klupu "orlova" došao Ljubiša Tumbaković, Milivojević je ponovo obukao dres reprezentacije.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Expand player
Pogledajte više