Milan Borjan (Crvena zvezda)
Alo/Vladimir Marković
Milan Borjan (Crvena zvezda)

Alo/Vladimir Marković

Milan Borjan (Crvena zvezda), Foto: Alo/Vladimir Marković

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Milano gde ih u četvrtak (21.00) očekuje revanš meč protiv istomene ekipe. Nakon 2:2 u Beogradu crveno-beli i dalje veruju u iznenađenje i prolaz u osminu finala Lige Evrope.

Kapiten šampiona Srbije Milan Borjan veruje da će njegova ekipa iskoristiti svaku šansu koja im se ukaže protiv teškog protivnika. Zvezdin čuvar mreže veruje da će i Milan izaći u jačem sastavu nego u Beogradu.

- Milan će sigurno izaći jako od samog početka. Nama je cilj da budemo kompaktni, da pokušamo da im odgovorimo i pružimo svoj maksimum. Nisam ih gledao protiv Intera, fudbal ne gledam privatno, samo kada sam na terenu. Probaćemo da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže, vratio nam se Katai i verujem da bi već u Milanu mogao da se upiše u strelce.

Milan Borjan

FK Crvena zvezda

Milan Borjan, Foto: FK Crvena zvezda

Izostanak trojice standarnih defanzivaca ne predstavlja problem Borjanu.

- Nedostajaće nam Eraković, Rodić i Milunović, svakako. Ipak, tu su Pankov, Gobeljić, Gajić, Degenek... oni će zajedno sa mnom dati sve od sebe kako bi zaustavili "rosonere" i da probamo da pobedimo. Štoperi se kod nas menjaju često, tako da smo svi navikli jedni na druge, to ne bi trebalo da nam predstavlja problem. Znam ih sve, znam kako se ponašaju na terenu i da moram da biram ne znam iskreno koga bih od njih ubacio u startnu postavu.

Ni ovoga puta nije izostala podrška navijača.

- Znači nam podrška navijača, makar i ovako. Znamo da bi bili na stadionu da je to moguće, uvek su tu da nas podrže, na putu do aerodroma smo ih sretali na mnogo meste, palili su baklje, nama sve to mnogo znači pred ovakav meč.

PROČITAJTE JOŠ: