Milan Borjan
FK Crvena zvezda
Milan Borjan

FK Crvena zvezda

Milan Borjan, Foto: FK Crvena zvezda

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan rekao je da je njegova ekipa igrala "muški" večeras protiv Slovana i čestitao im je na odličnom učinku u grupnoj fazi Lige Evropa.

- Neverovatna grupna faza, igrali smo fenomenalno. Sada je bilo teško, ali smo igrali muški, najbitnije je to što nismo primili gol, nismo izgubili. Momcima svaka čast za celu grupnu fazu i samo da nastavimo ovako - rekao je za "Arenusport" posle utakmice u Liberecu.

Srpski klub je ranije obezbedio plasman u narednu fazu. Borjan je naveo da nema želje kada je u pitanju rival u nokaut fazi.

Liberec Crvena zvezda

EPA

Liberec Crvena zvezda, Foto: EPA

- Nemam neku želju, iskreno da kažem. Najbitnije je da završimo prvenstvo, malo odmorimo i potom se spremimo. Ko god bude bio rival, daćemo maksimum i probaćemo da prodjemo dalje - istakao je Borjan.

Kanadski reprezentativac je igrao 50 utakmica u evropskim takmičenjima za Crvenu zvezdu, čime se izjednačio sa Vladimirom Petrovićem.

- Velika je čast biti rame uz rame sa takvom legendom. Zahvalio bih Crvenoj zvezdi, rukovodstvu, stručnom štabu, navijačima - kazao je Borjan.

PROČITAJTE JOŠ: