Borjan poslao emotivnu poruku nakon osvojene četvrte vezane titule! (FOTO)

Alo.rs/M.M. | sport 2021-04-30 14:24:13 2021-04-30 14:24:13

Kada nije mogao uživo, uradio je to putem društvenih mreža.

FK Crvena zvezda Facebook

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom protiv Vojvodine proslavili su 32. titulu šampiona Srbije. Nakon još jedne impresivne sezone crveno-beli su se okitili peharom nacionalnog šampionata, a 25. maja će imati priliku da dođu i do duple krune.

Slavlje igrača Zvezde trajalo je do kasno u noć, a slavilo se i na terenu, ali i severnoj tribini. Iako navijača nije bilo zbog epidemiološke situacije, kapiten crveno-belih Milan Borjan odneo je titulu na severnu tribinu gde su inače smešteni najvatreniji navijači crveno-belih.

Dan nakon velikog dana za klub iz Ljutice Bogdana kapiten se oglasio na Instagramu emotivnom porukom u kojoj se zahvalio svima u klubu od masera do spremačica.

- Četiri godine velike sreće! Četiri godine rada, truda, odricanja i velikog uspeha! Hvala mojim saigračima, hvala svim zaposlenima u klubu čiji se rad ne vidi možda na slikama, ali nama igračima puno znači! Hvala stručnom štabu, maserima, doktorima, nutricionistima, ekonomima, kuvaricama, spremačicama... ovo je i vaš uspeh! Hvala upravi kluba! Naravno, veliko hvala našim navijačima čiju podršku i snagu osećamo i kada nisu na tribinama! Znajte da su svi ovi uspesi za vas - 32. titula, a četvrta zaredom! Ljudi, ISTORIJA - napisao je Milan Borjan na Intagramu u vidu govora koji bi svakako održao svima pomenutima da nije zabrana okupljanja zbog koronavisusa.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milan Borjan (@borjan_milan_official)

Expand player
Pogledajte više