Milan Borjan i Snežana
Alo/Marko Metlaš
Milan Borjan i Snežana

Alo/Marko Metlaš

Milan Borjan i Snežana, Foto: Alo/Marko Metlaš

Sjajni čuvar mreže, koji je nedavno produžio vernost sa crveno-belima do 2023. godine, u razgovoru za „Alo! Sprint“ kaže da broji sitno do završetka priprema zato što ne može da dočeka da zagrli naslednika.

PROČITAJTE JOŠ:

- Mene se više plaši. Nažalost, zbog sportskih obaveza mnogo manje vremena provodim s njim nego što bih želeo. Te karantini, te putovanja, utakmice... Jedva čekam da se pripreme završe i da ga vidim. Moram priznati da više sluša suprugu Snežanu, zato što je ona stalno s njim - kaže Milan Borjan.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?❤

A post shared by Milan Borjan (@m_borjan) on Jan 8, 2019 at 6:10pm PST

Otkriva i šta mu je Filip tražio za poklon kada se vrati sa dvonedeljnih priprema u Turskoj.

- Nisam mu još kupio poklon. Uradiću to kada dođem u Beograd. Pre nekoliko dana mi je tražio da mu kupim loptu, iako ih ima mnogo - dodaje golman rođen u Kninu.

Bez dileme, pravi tatin sin.

- Filipa sport uveliko vuče. Kad god ga pitamo supruga i ja šta želi da mu se kupi, on želi loptu. Obožava fudbal, ali i košarku. To me veoma raduje. Retko gleda crtane filmove, samo se igra s loptom - ponosno će Milan o sinu jedincu.

Golman Crvene zvezde i reprezentacije Kanade nije opterećen time da njegov naslednik pošto-poto krene njegovim stopama.

PREPORUČUJEMO I OVO:

- Neka bude šta god poželi, ja ću se truditi da mu to olakšam. Za koji god sport ili nešto drugo da se odluči, ja ću ga podržati - poručuje.
Na kraju, otkriva do sada nepoznate porodične planove.

- Supruga Snežana i ja planiramo proširenje porodice. Iskreno, voleo bih da ovog puta dobijem ćerku - zaključio je Milan Borjan.