"NISAM MU REKAO NI POSLEDNJE ZBOGOM" Bolna ispovest velikog prijatelja Siniše Mihajlovića - oca mu uzeo korona virus

"Poslednja dva dana bio je veoma loše, nije mogao da priča"...

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović, Foto: AP/Luca Bruno

Bivši saigrač i saradnik Siniše Mihajlovića, Dario Markolin detaljno je ispričao užasnu tragediju smrti njegovog oca Đankarla (75) od korona virusa. 

"Prvo je imao groznicu. Bio je u rizičnoj grupu, ne samo jer ima 75 godina. Patio je od hipertenzije. Virus je našao plodno tlo. U početku su rekli da kod kuće pratimo njegovo stanje, ali posle četvrtog dana imao je temperaturu 39,5 pa i 40. Moj brat je nabavio mašinu koja meri zasićenost kiseonikom, on je bio na 78, a minimalna vrednost je 92. Odmah smo obavestili bolnicu. Sve je bilo brzo, nismo stigli ni da mu kažemo poslednje zbogom", rekao je Dario za "Korijere delo sport":

"Poslednja dva dana bio je veoma loše, nije mogao da priča. Govorili su "stabilno je", pa "nije dobro" i na kraju "bez svesti je". Nisu mogli ništa. Na pitanje da li se radi o satima ili danima, rekli su da su sati u pitanju".

Markolin je istakao i da je dobio poruku podrške od strane Mihajlovića.

"Primio sa hiljade poziva iz sveta fudbala i televizije. Odgovorio sam svima. Prvi me je pozvao Roberto Manćini, a onda i Siniša Mihajlović. Zvali su me i Toti, Kostakurta, Ćiro Ferara..."

Markolin je u fudbalskoj karijeri nosio dres Lacija, zajedno sa Mihajloviće, zatim Sampdorije i Napolija, a trenutno radi kao komentator za DAZN platformu.

Takođe je Markolin bio asistent Mihajloviću u Fjorentini i Kataniji, dok su obojica radili sa Manćinijem u Interu. 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi