Sergej Milinković-Savić
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
Sergej Milinković-Savić

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Sergej Milinković-Savić, Foto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Bivši kapiten reprezentacije Srbije je bio u Nionu na žrebu nok-aut faze Lige šampiona, gde je prokomentarisao konkurenciju.

"Odvek je bilo tako da su najjači klubovi iz najvećih pet liga, ali sada su, čini mi se, samo još jači. Dobri igrači idu tamo gde su klubovi bogati i gde ima novca. Najviše idu u Englesku, Španiju i Italiju, jer se tamo klubovi bore za trofeje. Veliko iznenađenje je što je Atalanta prošla dalje, uradili su veliki posao i želim da im čestitam na tome", rekao je Vidić.

Zatim je upitan za mišljenje o karijeri Sergeja Milinković-Savića, koji je već nekoliko sezona standardan u Laciju.

"Momak ima kvalitet i to je već dokazao. Sad je vreme za iskorak, možda da ode u klub sa većim ambicijama i šansama za osvajanje trofeja. Ima potencijal da bude veliki igrač", poručio je Vidić.

Posle zlatnih godina u Mančester Junajtedu je poslednje igračke dane dočekao u Interu, koji je ispao u grupnoj fazi takmičenja.

"Šteta je što ih nema u nastavku Lige šampiona, mislim da su priliku propustili u Dortmundu. Poveli su i onda su stali, dešavalo im se to više puta poslednjih godina. Veoma su ambiciozni, nadam se da će uspeti da se domognu nokaut faze sledeće godine", naveo je Vidić.