Ilija Rosić
Foto/ FK Partizan
Doktor Partizana Ilija Rosić i Bojan Ostojić

FK Partizan

Doktor Partizana Ilija Rosić i Bojan Ostojić, Foto: FK Partizan

lija Rosić je tako posle četiri titule i tri kupa, koliko je osvojio za crno-belima raspoređen na mesto lekara prvog tima Partizanove filijale, Teleoptika, a u medicinski blok vratio se Sead Malićević. Reč je o nekadašnjem članu stručnog štaba ekipe iz Humske 1, gde je radio od oktobra 2003, bio učesnik obe Lige šampiona, jednog prezimljavanja u Evropi, baš u vreme igračkih dana Zorana Bate Mirkovića, sve do 2011. kad je posle nesuglasica sa čelnicima oko načina lečenja pojedinih fudbalera napustio klub.

Malešević je u jednom trenutku bio i predsednik FK Novi Pazar, a nakon duže pauze vraća se u Humsku kao klupski doktor. Rosić će preuzeti brigu o fudbalerima Teleoptika.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon poraza od Radničkog u Beogradu, Partizan teško da može da napadne šampionsku titulu, a i drugo mesto je u ovom trenutku veoma težak izazov. Odluka možda ne iznenađuje ako se zna da je pre nekoliko dana smenjen i kuvar u sportskom centru u Zemunu , pa se tom “progresijom” u traženju krivaca prešlo na medicinski blok u kome je "stradao" Rosić.