ZADAVAO OZBILJNE MUKE Bivši trener Siniše Mihajlovića otkrio potpuno nepoznati sukob sa Srbinom iz davne prošlosti

Bivši trener Siniše Mihajlovića Sven Goran Erikson ispričao je zanimljivu anegdotu sa Srbinom u glavnoj ulozi.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović, Foto: AP Giorgio Benvenuti

Šveđanin je doveo Sinišu Mihajlovića iz Sampdorije u Lacio i odmah su ušli u raspravu oko njegove uloge u timu. Legenda srpskog fudbala je više htela da bude ukljhučena u napad. 

"Imao sam Mihajlovića u Sampdoriji i doveo sam ga iz Sampe u Lacio. Bio je levo krilo. Uvek sam mu pričao: Siniša, ti nisi krilo, ti si odbrambeni igrač", priča Erikson za "Coaches' voice"

"I uvek mi je odgovarao: Ne, ne, ja sam krilo, drugi napadač. Ali posle nekog vremena sam ga ubedio da igra štopera i postao je jedan od najboljih na svetu. I kad pričamo o tome ko ima najbolju tehniku u odbrani, on je sigurno imao bar najbolju levicu na planeti"; tvrdi Erikson.

Mihajlović je kasnije prešao u Inter gde je i završio karijeru 2005. godine, sezonu po dolasku iz Lacija i posle šest godina provedenih u Rimu. Kasnije je počeo da se bavi trenerskim poslom, a danas je trener Bolonje.

Popularni Miha se tokom pandemije korona virusa oporavlja od leukemije. Srpski stručnjak je za italijanske medije dao izjavu o užasnoj situaciji u Italiji, dok njegov sin objavljuje fotografije porodične fotografije na Instagramu.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi