Radomir Antić
Alo/Marko Metlaš
Radomir Antić

Alo/Marko Metlaš

Radomir Antić, Foto: Alo/Marko Metlaš

Radomir Antić je ostavio veliki trag u Španiji, zato ne čudi da su se mnogi velikani u toj zemlji oprostili od srpskog stručnjaka.

Ipak, bilo je i onih i sa kojima nije bio u dobrim odnosima tokom karijere, kao što je španski stručnjak koji je nekad vodio reprezentaciju Srbije - Havijer Klemente!

Havijer Klemente je saznao vesti u Bilbau gde  provodi vreme u karantinu tokom epidemije korona virusa.

Klemente ističe da je pomislio da je Antić preminuo zbog koronavirusa:

Prisetio se Španac duela koje je vodio sa Antićem:

"Pamtiću ga kao dobrog trenera koji je vodio dva tima koja sam i ja trenirao, Atletiko Madrid i Srbiju. Ne sećam se vremena kada smo bili rivali. Ne sećam se čak ni rezultata!"

Havijer Klemente

shutterstock

Havijer Klemente, Foto: shutterstock

Otkrio je da se ne čuje ni sa kim iz srpske reprezentacije:

"Slabo... Ponekad razmenim božićne čestitke sa Zvezdanom Terzićem telefonom i to je to. U kontaktu sam samo sa Ristom Vidakovićem i Simom Krunićem, mojim bivšim asistentima. Nosim lepa sećanja iz perioda kada sam radio u Srbiji. Voleo sam ideju da napravim novi i mladi tim i šteta je samo što taj posao nisam mogao da nastavim. Tim je bio dobar, samo nam je trebalo još malo vremena" - istakao je nekadašnji selektor "orlova".

Prokomentarisao je situaciju sa Jovićem i otkrio da ne prati srpski fudbal:

"Pratim samo kada igraju u Evropi ili na velikim takmičenjima. Srpsku ligu ne gledam. Jović ima dobre golgeterske brojke sa kojima je stigao u Madrid, ali ne igra u Realu. Nemam pojma zašto je to tako i ne želim da komentarišem" - zaključio je Havijer Klemente.