FK Partizan Grb Logo
partizan.rs
FK Partizan Grb Logo

partizan.rs

FK Partizan Grb Logo, Foto: partizan.rs

Strpljenje se isplatilo, Partizan je dočekao najveće pojačanje u letnjem prelaznom roku, pošto je Miloš Jojić napokon odlučio da se vrati u Humskoj i nastavi niz povratnika koji traje godinama unazad, saznaje Telegraf!

Crno-beli su uspeli da se dogovore sa Bašakšehirom, kao i sam fudbaler, pa će ubrzo priključiti timu iz Humske, koji ga čeka raširenih ruku.

Miloš Jojić

Blic/Marko Metlaš

Miloš Jojić, Foto: Blic/Marko Metlaš

Na kraju su se kockice složile, iako je možda bilo korisnije da se to dogodi u evropskim kvalifikacijama, kada bi iskustvo i kvalitet igrača bili možda i presudni, no, crno-beli su još u igri za domaće trofeje i dolazak Jojića se svakako biti od velike koristi.

Miloš Jojić je prošao sve mlađe selekcije tima iz Humske, kao i kaljenje u filijali Teleoptiku da bi 2012. godine bio prekomandovan u prvi tim.

Za crno-bele je tokom dve sezone odigrao 35 mečeva i postigao 10 golova, od kojih je svakako najbitniji onaj postignut iz slobodnog udarca u 144. večitom derbiju, 18. maja 2013. godine, koji je Partizanu doneo titulu prvaka države.

Miloš Jojić

Profimedia

Miloš Jojić, Foto: Profimedia

U zimu 2014, godineprešao je u redove Borusije iz Dortmunda, u transferu vrednom 2,2 miliona evra, a branio je još i boje Kelna, te pomenutih Bašekšehira i austrijskog Volzbergera, gde je odigrao veoma dobru polusezonu i na 14 mečeva, postigao jedan gol i upisao pet asistencija

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

ssa

03.10.2020 21:20

Ni jadni metalac sa igračem više ne možemo da pobedimo,,, užas.. Kakva pojačanja... Za šta,,, propali igrači,,, ko koga tu..