VAR na Stadionu "Rajko Mitić"
ALO: Vladimir Zogović
Mišel Platini

Profimedia

Mišel Platini, Foto: Profimedia

"VAR ne rešava probleme, već stvara nove. Trebaće mi 30 minuta da vam objasni koliko košta i zašto nisam ljubitelj video-tehnologije. Mislim da je VAR jedno predivno sra*e. Nažalost, više nam nema povratka unazad", priznao je Platini.

PROČITAJTE JOŠ:

 Platini je objavio i da će po isteku četvrogodišnje suspenzije zbog korupcije ponovo imati ambicije za rad u svetu fudbala.

Sudija gledao spornu situaciju, usred radnje mu pušten snimak kom nikako nije mesto pred širokom publikom! Kakav blam (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 18.11.2019. 17:12 Da li je moguće? VAR skandal, Foto: Twitter/BabaGol Izraelska liga teško da može biti zabavnija od ovoga. Na utakmici između Makabija iz Haife i Beitara iz Jerusalima, sudija je morao uz pomoć VAR sobe da proveri da li treba da dosudi penal, no kada je zatražio proveru dobio je snimak sa parkinga ispred stadiona!

"Imam 64 godine i vremena za jednu, poslednju avanturu. Ne želim da napravim grešku i moram dobro da razmislim. Samo ću istaći da nemam nikakav kontakt sa trenutnim predsednikom FIFA, Đanijem Infantinom", zaključio je Platini.

BONUS VIDEO:

Aleksandar Mitrović: "Katastrofalno drugo poluvreme s Luksemburgom!"