Stefan Milošević
youtube/printscreen/Crvena zvezd
Stefan Milošević

youtube/printscreen/Crvena zvezd

Stefan Milošević, Foto: youtube/printscreen/Crvena zvezd

"Zlatni orlić" koji je sa mladom reprezentacijom Srbije postao šampion sveta na Novom Zelandu, stigao je 2016. godine u redove Crvene zvezde iz subotičkog Spartaka.

- Bio sam mlad, možda nesvestan šanse koja mi se ukazala. Da vam kažem pošteno: kao mali sam navijao za Partizan, ali sam trčeći došao u Zvezdu. To je bila velika šansa. Baš velika. Kada me je Zvezda dovodila transfer su pratili mnogobrojni novinski naslovi. Stiže mladi levi bek, stiže Zlatni Orlić, Zvezda dovodi veliko pojačanje iz Spartaka... Logično je bilo da razmišljam kako ću da igram i budem standardan. Međutim, nije bilo tako. Moj bivši klub u tom trenutku je imao Ibanjeza, Anđelkovića kao starijeg igrača, Ristića su želeli da guraju na bok - rekao je za "Mozzartsport" Milošević.

Stefan Milošević

EPA

Stefan Milošević, Foto: EPA

Fudbaler Spartaka je objasnio i zašto je sklonjen iz tima.

- Kao da su pojedini ljudi jedva dočekali da me malo probuše, pričali su loše o meni Zvezdanu Terziću. Brzo sam sklonjen iz takmičarskog tima, skidao sam se u gostujućoj svlačionici. I danas mislim da nisam ja igrač za Real Madrid da dođem tamo i zamenim Marsela, ali jesam kvalitet za Ferencvaroš. Oni su zvali, pitali... Verujem da mogu da igram na tako nekom nivou - ističe 25-godišnji fudbaler.

PROČITAJTE JOŠ: