Crvena zvezda - Bajern Minhen
AP/Darko Vojinović
Ognjen Koroman

Alo!/M. Metlaš

Ognjen Koroman, Foto: Alo!/M. Metlaš

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman nije krio nezadovoljstvo partijom pulena Vladana Milojevića protiv Bajerna (0:6) u izjavi za Večernje novosti.

"To je realnost. Jeste bruka i sramota, ali su stvarno loše igrali. U čemu je tačno problem zahteva dublju analizu stručnog štaba i igrača, ali stvarno bruka za Zvezdu i srpski fudbal", smatra Koroman, a potom nastavio u još žešćem tonu.

"Ovi danas su više razmaženi i mislim da je mnogo fudbalera u Zvezdi preplaćeno, pogotovo stranci koji ne pružaju igre u skladu sa novcem za koji su dovedeni. Igrači sa strane nisu svesni odgovornosti Zvezdinog dresa i olako gledaju na sve to", kazao je Koroman.

Crvena zvezda - Bajern Minhen

EPA Srdan Suki

Crvena zvezda - Bajern Minhen, Foto: EPA Srdan Suki

Zvezda prodaje mlade i talentovane igrače iz svoje omladinske škole.

"Da li je to politika kluba da mi nemamo strpljenja da ispratimo Joveljića i braću Ilić... Kupujemo strance i forsiranje tih igrača će možda dati rezultate u nekom narednom periodu, ali zasada od toga nema rezultata."

"Zvezda se kvalifikovala u Ligu šampiona drugu godinu zaredom i misli da je rešila sve probleme. Međutim, možda je bolje da uđemo u LŠ, uzmemo novac i obezbedimo se finansijski, a da igramo u Ligi Evrope gde nam je mesto i gde pripadamo po kvalitetu. Ako se stabilizujemo psihički, mislim da imamo realne šanse da odigramo dobro u Atini i ostanemo u Evropi", smatra nekadašnji reprezentativac naše zemlje.