Ferguson I Ronaldo
youtube/GS7
 Bojan đorđić

youtube/ Lurre10

Bojan đorđić, Foto: youtube/ Lurre10

Fudbalska reprezentacija Srbije igra od 20:45 časova na stadionu "Rajko Mitić" utakmicu protiv Portugala u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Sramotna poruka upućena Srbima od kapitena *Kosova i saigrača Sergeja Milinković-Savića! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 07.09.2019. 19:10 Pravi se lud, kao da se ništa nije desilo! Stefan Mitrović Albanska zastava, Foto: (AP Photo/Darko Vojinovic, FILE) Reprezentacija samoprozvane države Kosovo, je trijumfovala protiv selekcije Češke na domaćem terenu 2:1 i nalaze se na prvom mestu Grupe A! AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 07.09.2019.

Mnoge slavne ličnosti su stigli u Beograd, a među njima i nekadašnji fudbaler Junajteda i Crvene zvezde, Bojan Đorđić.

PROČITAJTE JOŠ:

Đorđić je prošao Junajtedovu fudbalsku školu, a za "crvene đavole" je odigrao samo jednu utakmicu, protiv Seltiksa kada je zamenio Rajana Gigsa.

Srbija - Portugal

ALO Foto: Vladimir Zogović

Srbija - Portugal, Foto: ALO Foto

U Zvezdu je došao na pozajmicu upravo iz Mančestera, 2003. godine a Zvezdaši ga pamte po golu protiv Odensea u sezoni 2003/04

"Period proveden u Zvezdi mi je najlepši u životu. Veliki sam zvezdaš i zadovoljstvo mi je što sam uspeo da ponovim uspeh mog oca. Dok sam bio u Zvezdi osvojili smo duplu krunu, a postigao sam i gol u Evropi. Prepričavam taj pogodak, o lobu protiv Odenzea pričaću i unucima. Na svake 2-3 godine se odmaknem još pet metara, pa sad govorim da sam mrežu zatresao sa 45 metara. Nadam se da će kao i meni i aktuelnim prvotimcima susret sa Dancima ostati u lepom sećanju", kroz osmeh je rekao nekadašnji vezista za sajt Crvene zvezde. 

BONUS VIDEO

Bogdanović posle Portorika: "Kad izađem na teren..."