Ljubiša Tumbaković
Alo foto: Vladimir Markovic
Ljubiša Tumbaković

Alo foto: Vladimir Markovic

Ljubiša Tumbaković, Foto: Alo foto: Vladimir Markovic

Početak septembra svake godine donosi nam mnogo reprezentativnih uzbuđenja. I dok se košarkaši u Kini bore za svetski tron, odbojkašice u Ankari za odbranu titule prvaka Evrope, u Srbiji je glavni sportski događaj predstojeći fudbalski meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u kome Srbija dočekuje moćnu Portugaliju. 

Luka Milivojević: Portugal nam stiže u nezgodnom trenutku!

AUTOR: Tanjug / S.I. DATUM I VREME: 04.09.2019. 10:39 - 04.09.2019. 11:18 Srbija u subotu čeka Portugalce na stadionu "Rajko Mitić", a tri dana kasnije igra u Luksemburgu. Luka Milivojević, Foto: ALO Foto: Marko Metlas Povratnik u fudbalsku reprezentaciju Srbije Luka Milivojević, pred meč kvalifikacija za EURO 2020 protiv Porrtugalije u Beogradu, rekao je da im rival dolazi u nezgodnom trenutku, ali da se nada pozitivnom rezultatu.

Srbija nije dobro počela kvalifikacije i nalazi se u nezavidnom položaju pred nastavak kvalifikacija. Loš start i pogotovu debakl protiv Ukrajine uticao je i na promenu selektora. Našu reprezentaciju do kraja kvalifikacija očekuje još pet mečeva, tako da šanse za plasman na smotru najboljih fudbalskih reprezentacija Evrope još uvek postoje.

PROČITAJTE JOŠ:

Ekskluzivno za portal Alo o tome kako će naš nacional tim igrati u narednom periodu govorio je novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković.