Mančester junajted
EPA/Will Oliver
Mančester junajted

EPA/Will Oliver

Mančester junajted, Foto: EPA/Will Oliver

Fudbalere Mančester junajteda očekuje u čevrtak gostovanje u Holandiji ekipi AZ Alkmara u okviru Lige Evrope, a na tom meču neće biti Pola Pogbe pošto se i dalje oporavlja od povrede stopala, saopštio je danas njegov klub.

Čuvaj se Astano, ne igraj se sa razigranim Partizanom! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 02.10.2019. 17:06 Utakmica Astana - Partizan igra se u četvrtak od 16.50. Partizan trening pred Astanu, Foto: FK Partizan Trener fudbalera Partizana Savo Milošević kaže da ne bi pristao na remi u gostima protiv Astane u 2. kolu Lige Evrope.

- Prema preporuci lekara specijaliste, Polu Pogbi je potreban period dužeg oporavka i konzervativnog tretmana za povredu stopala koju je zadobio još protiv Sautemptona u avgustu- stoji u saopštenju Mančester junajteda.

On se posle skoro mesec dana pauze vratio u tim u poslednje dve utakmice, protiv Ročdejla u Liga kupu prošle nedelje i Arsenala u ponedeljak u Premijer ligi.

PROČITAJTE JOŠ:

Pored njega trenutno su van tima i Antoni Marsijal, Fil Džons, Luk Šo i Aron Van - Bisaka. Kako sada stvari stoje ne bi bilo iznenađenje ni ukoliko 26 - godišnji fudbaler ne bi doputovao sa saigračima u Beograd na duel sa Partizanom koji je na programu 24. oktobra.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević - konferencija nakon Olimpijakosa