Berbatov
instagram printscreen
Berbatov

instagram printscreen

Foto: Instagram printscreen

Bugarski fudbaler objavio je na Instagramu da je završio igračku karijeru i tako izazvao brojne reakcije.

Iako nekadašnji napadač nije odigrao zvanični meč već godinu dana, odlagao je objavljivanje odlaska u penziju.

Pročitajte još:

Pratiocima na Instagramu, Berbatov se obratio kroz objavu u kojoj je napisao:

"Odlučio sam da danas ozvaničim kraj igračke karijere. Pripremao sam se dugo za ovaj korak, ali ga nisam načinio do danas, ne znam zašto. Ipak, ovde nije kraj jer ću ostati aktivan u fudbalu na drugi način. Sve će mi je*eno nedostajati, utakmice, treninzi, golovi, pripreme, pritisak, saigrači... Fvala svim ljudima koji su mi bili podrška i pomogli da se ostvarim kao igrač", napiso je između ostalog nekadašnji centarfor Mančester junajteda.

Tunelom su odzvanjale reči od kojih će se svaki zvezdaš naježiti (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 19.09.2019. 17:59 Uprkos porazu u Minhenu, Crvena zvezda je ostavila vrlo dobar utisak na gostovanju Bajernu, a jedan od načina na koji su se motivisali fudbaleri šampiona Srbije danas je osvanuo na klupskom Instagramu. Foto: FK Crvena zvezda Hiljade zvezdaša na tribinama Alijanc arene predstavljalo je vetar u leđa izabranicima Vladana Milojevića.

Berbatov je tako, originalno i na sebi svojstven način, stavio tačku na karijeru koja je trajala više od 20 godina, a tokom koje je nosio dresove CSKA Sofije, Bajer Leverkuzena, Totenhema, Mančester junajteda, Fulama i PAOKA.

Bonus video: Hasan Salihamidžić o meču u Minhenu i legendarnom polufinalu iz 1991. godine