Luis Suarez
AP Photo/Manu Fernandez
Luis Suarez

AP Photo/Manu Fernandez

Luis Suarez, Foto: AP Photo/Manu Fernandez

U derbiju 31. kola španske Primere, fudbaleri Barselone ostvarili su pobedom nad Atletiko Madridom rezultatom 2:0. Fudbaleri Reala ostvarili su pobedu u Madridu gde su savladali Eibar 2:1 nakon preokreta.

PROČITAJTE JOŠ:

Izabranici Ernestea Valverdea otpor protivnika slomili su u završnici utakmice, iako su od 28. minuta imali igrača više. Crveni karton dobio je Dijego Kosta, koji je zbog prigovora sudiji Mansanu dobio direktno isključenje.

U nastavku igre, ekipa Dijega Simeonea se još više povukla kako bi uspela da sačuva gol sa igračem manje, a Oblaku se pretili Suarez, Mesi i Malkom koji nisu imali rešenja za sjajnog Slovenca na golu Madriđana.

Sve je bilo gotovo u dva minuta. U 85. Luis Suarez je konačno probio odbranu "Jorgandžija" sjajnim udarcem sa distance kojim je savladao do tada sjajnog Oblaka.

Katalonski gigant je od tog trenutka lakše disao i za samo dva minuta uspeo je da dođe do novog gola. Odbrana Atletika je pukla, Mesi je izašao sâm i posle malo oklevanja poslao loptu iza leđa golmana "jorgandžija".

Fudbaleri Reala ostvarili su pobedu u Madridu gde su savladali Eibar 2:1 nakon preokreta.

Eibar je u 37. minutu uspeo da stigne do iznenađujućeg vođstva kada je Mark Kardona savladao nemoćnog Navasa.

Nakon toga je na scenu stupio fantastični Karim Benzema, u 59. minutu Benzema postigao regularan gol kada je glavom savladao Srbina.

Da bi u u 81. minutu igre je novim golom doneo čitav plen ekipi Zinedina Zidana.

Fudbaleri Raja ostvarili su iznenađujuću pobedu u Valjekasu gde su savladali Valensiju sa 2:0 u 31. kolu španske Primere.

Loše veče "Slepih miševa" najavio je Dani Pareho koji nije uspeo da iskoristi penal u 28. minutu, da bi četiri minuta kasnije Raul De Tomas doveo svoj tim u vođstvo i kaznio promašaj domaće ekipe.

Trijumf je potvrdio u prvom minutu nadoknade Mario Suarez kada je matirao Neta na veliku radost navijača.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо