Bane Ivanović
Foto: Marko Metlaš
Bane Ivanović

Foto: Marko Metlaš

Bane Ivanović, Foto: Foto: Marko Metlaš

Novi član Premijer lige je otvorio priču sa sjajnim defanzivcem, a još neki detalji treba da se utanače pre konačnog potpisa bivšeg kapitena selekcije Srbije na ugovor do juna 2022. godine. Ekipa iz Birmingema je planirala da uloži novac pored talenata u proverene adute uz jasan plan da se opstane na elitnoj sceni Engleske. Imao je štoper ponude iz Rusije, Emirata, Saudijske Arabije… Klubovi su nudili dosta novca, ali Srbin želi i takmičarski izazov.

Menadžer tima Slaven Bilić veoma ceni kvalitete iskusnog štopera, koji može da sa uspehom odradi i poziciju desnog beka ako je potrebno, ali je jasno da želi da Bane bude komandat poslednje linije. Finansijski uslovi nisu problem, a izgleda da se uskoro čeka završni čin misije.

Rekorder po broju mečeva za najbolju selekciju Srbije je osam godina proveo u Čelsiju, gde je istinska legenda kluba sa Stanford Bridža. Sada je stigao primamliv poziv slavnog VBA i Slavena Bilića sa ciljem da naš as ponovo bude učesnik jednog od najboljih šampionata u Evropi.

PROČITAJTE JOŠ: